De 10 bedste danske serier, du skal se

Den danske tv-seriebranche er en af de mest succesrige i verden. Landet har produceret nogle af de bedste dramaer og krimier, som bliver set af millioner rundt om i verden.

Denne artikel lister 10 af de bedste danske tv-serier, som du bør se.

Denne liste omfatter: Forbrydelsen (The Killing), Borgen, Broen, Arvingerne (The Legacy), Rejseholdet (Unit One) og flere.

Det danske tv-program, der vinder hver gang

En dansk tv-serie kaldet 'Borgen' har været en kæmpe succes i Danmark. Serien handler om en kvindelig politiker og hendes familie. Den har vundet mange priser, herunder prisen for bedste drama ved de internationale Emmys.

Få mere info om bedste danske serier her >>

Borgen tv-serien er skabt af Adam Price og Jesper Wachtmeister. Den blev første gang sendt på DR1 i Danmark den 20. september 2011. Showet er baseret på Birgitte Nyborgs liv, som blev Danmarks første kvindelige statsminister i det virkelige liv.

De bedste danske tv-serier nogensinde

Den bedste danske tv-serie nogensinde er et subjektivt emne. Men vi kan sige, at serierne "Unit One" og "Forbrydelsen" er blandt de bedste danske tv-serier nogensinde.

Den bedste danske tv-serie nogensinde er et subjektivt emne, men vi kan sige, at Unit One og Forbrydelsen er blandt de bedste danske tv-serier nogensinde.

Hvad er dit yndlings danske tv-program?

Jeg er ikke den store fan af danske tv-programmer, men jeg synes serien “Arvingerne” er værd at nævne. Den handler om en velhavende familie og deres arvinger.

Dette er et eksempel på en samtale-introduktion.

Er der en populær dansk serie, du vil anbefale?

Den danske dramaserie Borgen er en populær serie. Den følger Birgitte Nyborgs liv, der bliver Danmarks første kvindelige statsminister. Showet blev oprettet i 2010 og har været sendt i fem sæsoner indtil videre.

Den danske komedie-dramaserie Norskov er også en god mulighed. Den følger livet for to venner, der leder efter en måde at tjene penge på for at starte deres egen virksomhed. Showet blev oprettet i 2013 og har været sendt i tre sæsoner indtil videre.

Hvad er din yndlings danske serie?

Hvad er din yndlings danske serie?

Jeg kan ikke rigtig svare på det spørgsmål. Jeg ser ikke tv-serier, men hvis jeg skulle vælge en, ville det være "Broen".